Aceste sisteme de încărcare permit încărcarea oricărui spațiu de depozitare de tip hală cu ușurință și într-un timp foarte scurt, comparativ cu timpul necesar încărcării acesteia în mod convențional, cu ajutorul unui încărcător frontal.

Din punct de vedere tehnic, aceste sisteme se compun din: zona de recepție, elevatorul cu cupe și banda transportoare împreună cu căruciorul de descărcare. Capacitatea de transport este de la 30 până la 130t/h și se pot adapta la orice fel de hală, atât la construcțiile noi cât și la cele existente.

CONTACT

EXEMPLE DE SISTEME DE ÎNCĂRCARE

Ce câștigați dacă vă automatizați hala?

Timpul alocat încărcării halei se reduce substanțial, nemaifiind nevoie de spațiu de descărcare temporară, condițiile meteorologice influențează mai puțin încărcarea halei și se poate rula un volum mult mai mare de produs într-un timp mult mai scurt.
Gradul de spărtură este aproape 0 (zero). Descărcarea făcându-se direct în cuvă iar banda transportoare împreună cu căruciorul de descărcare nu deteriorează produsul deloc.
ȘI UTILAJELE LIBERE

Este nevoie de un singur om care să acționeze panoul de comandă iar descărcarea se face direct în cuvă, astfel nu aveți nevoie de încărcătorul frontal sau alt utilaj pentru manevrarea cerealelor.

PENTRU UTILAJE – COMBUSTIBIL ȘI UZURĂ

Încărcătorul frontal nu mai este necesar, rezultând un cost de încărcare foarte mic, alocat doar energiei electrice. Uzura utilajelor de încărcare este înlăturată total și implicit nemaifiind nevoie de acestea, nu se consumă combustibil.

Ce pierdeți dacă nu vă automatizați hala?

Încărcând hala într-un mod convențional, produsul este deteriorat din pricina accesului auto în hală: mizerie de pe cauciucuri, fum de la țeava de eșapament a utilajului sau chiar ulei în unele cazuri.

Timpul alocat încărcării halei se reduce substanțial, ne mai fiind nevoie de spațiu de descărcare temporară, condițiile meteorologice influențează mai puțin încărcarea halei și se poate rula un volum mult mai mare de produs într-un timp mult mai scut.

CERE ACUM OFERTA PERSONALIZATA!

Cuvă gravitaţională

Cuvă Laterală

Cuvă Carosabilă